asdf

Gerard Butler balesetet szenvedett

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Gerard Butler köszöni, jól van. A 47 éves akciósztár két nappal új filmje, az Űrvihar Los Angeles-i gálapremierje és három héttel következő akciófilmje forgatásának megkezdése előtt repült egy jó nagyot.
A színész a motorjával esett, amelyet Los Angelesben vezetett, és egy szabálytalanul megforduló városi terepjáró hirtelen elé kanyarodott. Ő nekiment az autónak és bukfencezett párat. Járókelők hívtak hozzá mentőket és azonnal kórházba szállították.
gerard-butler-motorcycle accident 01
"A jobb lábfejem öt helyen eltört, van egy porcleválásom meg még egy csomó hülyeség. De nincs gáz, jól vagyok." – nyilatkozta a baleset után Gerard Butler, aki az Űrvihar-ban a földre leselkedő katasztrófát a Nemzetközi Űrállomás egyetlen az utolsó pillanatig kitartó űrhajósaként próbálja elhárítani.
gerard-butler-geostorm
A skót színész azzal is bebizonyította a keménységét, hogy két nappal később már önfeledten bolondozott a legendás hollywoodi Chinese Theatre vörös szőnyegén, az Űrvihar premierjén.
gerard-butler-geostorm-premiere01
gerard-butler-geostorm-premiere02
Láthatóan nagyon jól érezte magát a film másik két színésze, Abbie Cornish és Jim Sturgess társaságában. Egy riporternek már egyenesen azt mondta, hogy az Űrvihar forgatása keményebb volt, mint a motorbaleset.

Űrvihar/Geostorm - Hazai bemutató: 2017. október 19.
Megosztás facebookon