asdf

A diótörő és a négy birodalom - Első előzetes

Jövő novemberben kerül a mozikba E. T. A. Hoffmann klasszikus meséjének átdolgozott, élőszereplős adaptációja, A diótörő és egér király, ami A diótörő és a négy birodalom címet kapta. Megérkezett az első ízelítő.

Egyelőre nem kecsegtet túl sok reménnyel a Disney új filmje, ami a sikerességet illetti, ugyanis a korábbi rendező Lasse Hallström (Csokoládé, , Kedves John!, Egy kutya négy élete) helyét Joe Johnston vette át (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) és bizony utóforgatást igényelt a produkció. A főszereplőt Mackenzie Foy (Csillagok között) alakítja, de feltűnik mellette Keira Knightley, Morgan Freeman és Helen Mirren.

A diótörő és a négy birodalom középpontjában Clara (Mackenzie Foy) áll, aki minden áron keresi azt a kulcsot, amelyet az édesanyja hagyott rá, és az értékes kincset tartalmazó dobozt nyitja. Keresztapja, Drosselmeyer (Morgan Freeman) megajándékozza őt egy különleges aranyfonállal, amely elvezeti őt a kulcshoz, ám Clara egy titokzatos világban találja magát. A lány megismerkedik egy Phillip nevű katonával (Jayden Fowora-Knight), egy csapat egérrel és a régenssel, aki három birodalom ura: a hópelyhek, a virágok és az édességek birodalmáé. Clara kulcsa azonban a negyedik birodalomban rejtőzik, amelyet egy gonosz zsarnok királynő, Ginger anya (Helen Mirren) ural.

A diótörő és a négy birodalom/The Nutcracker and the Four Realms - Hazai bemutató: 2018. november 1.
THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS poster

Megosztás facebookon