asdf

Az Igazság Ligája már túl van az első hőstettén

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ki álltja, hogy a szuperhősök nem járnak közöttünk? Az Igazság Ligája bemutatója csak egy év múlva lesz, de a hősei máris jót cselekednek.

Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg) és Jason Momoa (Aquaman) együtt állt ki a Rezpect Our Water (Tiszteld a vizünket) nevű őslakos indián szervezetért, amely egy olajvezeték megépítése ellen tiltakozik.

JusticeLeague_firstlookAz akciót természetesen Aquaman kezdte, de sikerült a tejes szuperhőscsapatot rábeszélnie, hogy vesse be magát a jó cél érdekében.

Rezpect Our Water_Jason_MomoaAz öt színész egymást átölelve, láthatóan forgatás közben, de civilben állt a kamera elé, hogy a Dakota Access Pipeline megépítése elleni közös fellépésre hívjon. Petíciójukat a neten már majd 300 ezren írták alá, de ez még mind semmi: a múlt héten maga Barack Obama is megpróbálta megállítani az építkezést. A Lakota, Nakota és Dakota törzs tagjai azért még a helyszínen táboroznak, hogy szükség esetén megakadályozzák a súlyosan környezetszennyező építkezést. Bár az elmúlt hetekben többször rohamrendőrökkel kellett szembenézniük, valószínűleg nincs mitől félniük: a szuperhősök velük vannak.

Az Igazság Ligája/Justice League - Hazai bemutató: 2017. november

Megosztás facebookon