asdf

Jason Momoa magát látja Aquaman karakterében

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Csütörtöktől látható mozikban Az igazság ligája című DC film, amelyben Jason Momoa formálja meg Aquaman-t, aki Batman csapatát erősíti. A Trónok harca sztárja a film kapcsán nyilatkozott.
"A polinéz emberek számára a vízi istenek természetesek. Nagyon sokféle tengeri istenünk van. És elég rendes dolognak tartom, hogy van végre egy barna bőrű szuperhős." – jelentette ki nemrég egy interjúban Jason Momoa, akit a világ nemsokára mint Az igazság ligájá-nak tagját fogja megismerni. A félig polinéz, félig német-ír szülőktől származó, 193 centis színész tökéletes Aquamannek ígérkezik. Hatalmas, a víz barátja, és imádja a képregényeket.
IgazsagLigaja_jelenetfoto (12)
IgazsagLigaja_jelenetfoto (15)
"Aquaman vízi ember, sosem érzi igazán otthon magát. Mindig kívülálló, magányos, nem szívesen vesz részt semmilyen közös akcióban. Az én családom egyik fele hawaiin, a másik fele Iowában él, nem is tudom, én hova tartozom. Szóval, ezzel a világképpel eléggé tudok azonosulni. Aquamannek még a legendás háromágú szigonya sincs meg, úgy kell kölcsönkérnie egyet. És egy ötágút kap." – magyarázta a színész.


A színész utolsó mondatai részben magyarázkodásnak tűnhetnek. A képregények leghűségesebb olvasói ugyanis felfedezték már, és a neten szóvá is tették, hogy Az igazság ligája előzetesében tetőtől talpig tetovált hősük nem a jól ismert fegyverét használja. De Momoa szerint ez nem véletlen: megvan az oka, és ennek a fegyvernek is megvan a maga története.


Az igazság ligája/Justice League - Hazai bemutató: november 16.
Megosztás facebookon