asdf

Különleges technikával készül az Aquaman

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A világ végre szembenézhet démonaival: már mozikban a Démonok között 2., az elmúlt évek legsikeresebb természetfeletti thrillerének folytatása – mely meglepő módon megtörtént eset alapján, egy igazi londoni kísértetházban történt események alapján készült.

De miközben a rajongók izgatottan ülnek be a feszültségkeltés mesterének új művére a mozikban, James Wan már máson töri a fejét: rendezője lett az Aquaman-nek, a DC univerzum egyik legkülönlegesebb figurája saját filmjének. Sokáig arról szóltak a hírek, hogy nem biztos, az öntörvényű művész vállalja-e, Aquaman rendezését: bár a Halálos iramban 7.-tel elképesztő sikert aratott, a 8. részt azért nem rendezte meg, mert inkább a Démonok között 2. érdekelte.

"Sok szuperhősös film van, és nem akarok csak még egyet hozzáadni a sorozathoz. De Aquaman világa különleges, és különleges technika kell hozzá, hogy megragadjuk: ez a egyediség vonzott engem." – nyilatkozta a rendező.

aquaman_JamesWanA különlegességek megszállottjaként a rendező azt nem árulta el, hogy ki lesz a Batman Superman ellen-ben csupán egy pillanatra felbukkanó hős ellensége a filmben, de azt ígérte, hogy nagyon cool és nagyon nagy főgonoszt teremt. A 2018-as bemutatóig pedig itt a Démonok között 2.: nem kell hozzá víz alatti élet és szupererő: csak egy londoni ház, megy egy gyerekeit egyedül nevelő anya, aki éjszakánként szokatlan dolgokat tapasztal…

Démonok között 2./The Conjuring 2. - Hazai bemutató: 2016. június 9.

Megosztás facebookon