asdf

Ben Affleck sérelmezi, hogy öccse neki nem mondott köszönetet

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Affleck-anyuka nagyon büszke lehet, hiszen mindkét fia sikert sikerre halmoz. A sztárvilág vezető hírei közt ott van a nevük.

Ben mint jövendő Batman és Az éjszaka törvénye (Live by Night, már a mozikban) című erős hangulatú gengszterfilm főszereplő-rendezője valamint az öccse Casey, akinek egyre jobbak az esélyei, hogy megkapja a legjobb férfi színésznek járó Oscar-díjat A régi város főszerepéért.

A két testvér között azonban nem teljes az egyetértés. Ben Affleck nemrég egy tévéműsorban félig tréfásan azt mondta, fáj neki, hogy az öccse mindenkinek megköszönte a Golden Globe-ját, csak neki nem.

affleck-brothers_01Casey Affleck viszont egészen komolyan vette az ötletet.

"Lehet, hogy Ben úgy emlékszik, köze van a filmhez, de nem volt köze. Annak köszönöm meg, aki segített A régi város elkészítésében. Ben ott sem volt. Tény, Casey Affleck mindenkit sorra vett a köszönőbeszédben, még Matt Damon-nak is hálálkodott, amiért nem volt ideje eljátszani a szerepet." – vágott vissza.

"Ezentúl valószínűleg meggondolja, hogy visszautasítson egy szerepet, ha én a közelben vagyok. Bocs, Matt!" – viccelt végre Casey.

 

A régi város/Manchester by the Sea - Hazai bemutató: 2017. február 23.

Az éjszaka törvénye/Live by Night - Már a mozikban!

Megosztás facebookon