asdf

Majdnem mindenkit vonz Az éjszaka törvénye

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Lassacskán kiderül, hogy mindenki imádja a 30-as éveket. És a gengszterfilmeket.

Először Az éjszaka törvénye író-rendező- főszereplője, Ben Affleck nyilatkozta azt, hogy új filmje a régi klasszikus gengsztermoziknak szánt szerelmes levél, és azóta a film több főszereplője, köztük Zoe Saldana és Elle Fanning is bevallotta: ők is nagyon élvezték a korszak csodás ruháit és folyton dohányzó gengsztereit.

AzEjszakaTorvenye_jelenetfoto (6)

Egyedül Dennis Lehane tűnik tartózkodóbbnak. Pedig az ő regényéből készült a film. A Titokzatos folyó, a Piszkos pénz, a Viharsziget és a Hideg nyomon írója legújabb gengsztersztorija, Az éjszaka törvénye Los Angeles-i premierjén azt mondta, hogy allergiás a filmforgatásokra.

"A Titokzatos folyó forgatásán történt ez velem. Azt hiszem, túl sok időt töltöttem a díszletek között, és emiatt a kész filmet már képtelen voltam igazán átélni. Én meg azért vagyok író, mert imádom beleélni magam a dolgokba, szeretek álmodni. Most inkább oda se mentem a forgatásra, nem hagytam, hogy bevonzzanak a puhakalapok meg a géppisztolyok. Ezeket Ben Affleck-re bíztam. Cserébe most teljesen átadhatom magam Az éjszaka törvényé-nek…" – nyilatkozta a Varietynek.

Az éjszaka törvénye/Live by Night - Hazai bemutató: 2017. január 26.

Megosztás facebookon