asdf

Ben Affleck új harcot tanul

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ben Affleck elképesztő tempót diktál. Alig esett túl a Batman Superman ellen forgatásán, újabb nagy filmekbe fogott.

Az éjszaka törvénye a húszas években játszódó gengszterfilm, aminek nemcsak a főszereplője, de a rendezője is, előkészíti a saját Batman-jét, felbukkant Az öngyilkos osztag-ban, ott lesz Az Igazság Ligájá-ban, és főszereplője egy különleges thrillernek, melynek címe: A könyvelő.

the_accountant_(2016)-photo_d

Pedig a filmbeli könyvelő eljátszásához sok újat kellett tanulnia. A maffia könyvelője ugyanis autista. Ezért bíznak benne a rossz emberek, és ezért képes minden pénzügyi varázslatot lelkiismeret-furdalás nélkül elvégezni nekik. Affleck a szerepre készülve több olyan iskolába is elment, ahol autisták nevelkednek, és onnan egyenesen az edzőterembe sietett.

"A film közelharc-jelentei kedvéért egy új technikát tanultam meg. A Silat az Indonéz szigetvilágból származik, és még nem nagyon használták filmekben, pedig nagyon látványos. A Batmanben könnyű volt, álarcot viseltem, mindent ráhagyhattam a kaszkadőrre, de most sokszor muszáj volt nekem verekednem… de nemcsak azért választottuk a Silatot, mert különleges. Hanem azért, mert sok mindent állatoktól vesz át, és én úgy éreztem ennek a figurának ez nagyon passzol: olyan érzékei vannak, amik alig emberiek: nagyon figyel, veszély esetén egy pillanatra megmerevedik, azután minden mozdulata és gondolata szuper precíz…" – mondta újságíróknak Affleck. 

A könyvelő/The Accountant - Hazai bemutató: 2016. október 27.

Megosztás facebookon