asdf

Anna Kendrick ezért tiszteli Ben Affleck-et

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Anna Kendrick két embert tanult meg igazán tisztelni új, különlegesnek ígérkező thrillere, A könyvelő forgatásán. Az egyik az anyukája, a másik a partnere: Ben Affleck.

A filmben a legnagymenőbb bűnözők könyvelője új állást vállal, de közben a régi bűnöktől sem tud szabadulni. Anna Kendrick pénzügyest alakít, aki véletlenül megtud valamit… és kicsit tartott attól, hogy napjaink egyik legnagyobb színésze lesz a partnere.

Konyvelo_jelenetfoto (5)

"Nem gondoltam volna, hogy Ben Affleck ilyen hétköznapi fickó tudott maradni. Meglepett, hogy teljesen jó dolgozni vele, tök normális. Dolgozni jár a forgatásra, nem páváskodni." – nyilatkozta a színésznő. De még ez sem lett volna elég, ha a színésznő anyukája véletlenül nem nyugdíjas könyvelő.

Actress-Anna-Kendrick-2016-Photos"Rengeteg mindent anyukám magyarázott el a forgatókönyvvel kapcsolatban. A film egyébként is olyan, mint egy kirakós rejtvény, de ráadásul én nagyon nem értek a számokhoz. Szerencsére anyu korrepetált, hogy a forgatáson ne mondjak hülyeségeket. Azután, amikor véget ért a munka, igyekeztem minden megszerzett tudásomtól megszabadulni. Mintha egy cementes zsákot dobtam volna le…de azért nem kell félni: a moziban már a matekanalfabéta nézők is iszonyúan fognak izgulni." – vallotta be Kendrick.

 A könyvelő/The Accountant - Hazai bemutató: 2016. október 27.

Megosztás facebookon