asdf

Rémisztő mém lett a Tökéletes hang sztárjából (képek)

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Eddig is tudni lehetett, hogy Anna Kendrick-nek jó a humora, most pedig bizonyítékát adta annak, hogy önmagán tud a legjobban nevetni.
A Tökéletes hang-filmek sztárja képet posztolt magáról az Instagramon, amint egy bagoly mellett áll és nagyon csúnyán néz, alá pedig ezt írta: "Nem szeretünk titeket."
Anna Kendrick mém00
A képet felkapta egy másik netes platform, a Reddit közönsége, és bekerült a népszerű Photoshop Battle (Photoshop-csata) című játékba: ez abból áll, hogy a kiválasztott fotót a felhasználók kedvük szerint módosítják és posztolják, aztán lehet szavazni, kié a jobb. A csúnyán néző Annát leginkább híres horrorfilmek ikonikus fotóiba illesztették (Az, Ragyogás, Ördögűző, Kör, Ómen), de a Trónok harca főgonoszaként is látható, sőt az egyik játékos azzal bizonyította filmes műveltségét, hogy egy igazi klasszikus, a Mechanikus narancs antiszociális hősére utaló sminkkel és kalappal látta el a színésznőt.
Anna Kendrick mém01
Anna Kendrick mém02
Anna Kendrick mém03
Anna Kendrick mém04
Anna Kendrick mém05
Anna Kendrick mém06
Anna Kendrick mém07
Anna Kendricket hamarosan jóval kevésbé hátborzongató szerepben láthatjuk a Tökéletes hang 3.-ban, amelyben visszatérnek a Bellák és folytatódik az acapella-háború.Tökéletes hang 3./Pitch Perfect 3 – Hazai bemutató: 2017. december 28.
Megosztás facebookon