asdf

Ben Affleck állítólag leszerződött az új Batman-trilógiára

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Amióta kiderült, hogy az új Batman filmet nem Ben Affleck rendezi, a rajongók attól tartanak, hogy a színész esetleg a fekete köpönyegét is végleg visszaadja.
A San Diegói Comi-Con némi megnyugvást hozhatott, hiszen a színész azt nyilatkozta, hogy amíg hívják, vállalja a szerepet.
 
Azóta újabb – hivatalosan meg nem erősített – információk láttak napvilágot, amelyek minden Ben Affleck- és Batman-rajongót megnyugtathatnak: a színész/rendező állítólag leszerződött arra a három részből álló szóló Batman-trilógiára, amelyet Matt Reeves, A majmok bolygóját is sikerre vivő rendező javaslata alapján készítenek elő. E trilógia vezet majd el a régen várt Batman Beyond-hoz, amely pedig a DC-féle képregényfilm-univerzum újabb szakasza felé mutatja majd az irányt.
Batman_BenAffleck_2017
A Batman Beyond 2040-ben játszódik: Terry McGinnis ebben veszi át az igazságosztás feladatát a korosodó Bruce Wayne-től – mire ez a film sorra kerül a most 45 éves Affleck éppen alkalmassá válik a szerepre. Ez persze még mind bizonytalan találgatás. Az igazság ligája viszont már biztos: Ben Affleck és hű inasa hamarosan újra látható lesz a vásznon.

Az igazság ligája/Justice League - Hazai bemutató: 2017. november 16.
Megosztás facebookon