asdf

Őrült, dilis film készül Joker és Harley Quinn szerelméről

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A The Hollywood Reporter szerint az Őrült dilis szerelem rendezői, Glenn Ficarra és John Requa készítik el a Joker és Harley Quinn szerelméről szóló filmet a Warner Bros megbízása alapján.
Elképesztő a pezsgés a DC háza táján. Két nappal azután, hogy minden filmrajongó - és nemcsak az, aki a képregényfilmekért rajong - beleborzongott a hírbe, amely szerint Todd Phillips dolgozik a Joker eredetét bemutató film forgatókönyvén, a producerséget pedig maga Martin Scorsese vállalta, kiderült, hogy ezzel párhuzamosan egy másik spin-off is készül a DC-univerzum legnépszerűbb gonoszairól, Joker és Harley Quin szerelméről.
jared_leto_and_margot_robbie
A figurákat természetesen Jared Leto és Margot Robbie kelti életre, az írás-rendezésre pedig az Őrült dilis szerelem alkotópárosa, Glenn Ficarra és John Requa kapott megbízást. A műfaj „őrült love story” lesz, amelyben a két bűnözőzseni tiszta szívvel követ el mindenféle rosszaságot. A stúdióból valaki így jellemezte a filmet: „Egy bűnözős szerelmi történet. Harry és Sally súlyosan beszívva”. Az előkészítés ugyan vadul folyik, de azért előbb még az Öngyilkos osztag második részének kell elkészülnie, előtte pedig jön Az igazság ligája valamint a Batman-film, az idei nyarat bearanyozó Wonder Woman második részéről nem is beszélve.
 
 
Az igazság ligája/Justice League - Hazai bemutató: 2017. november 16.
Megosztás facebookon