asdf

Gal Gadot három filmre szerződött le Csodanőként

Azt már tavaly hírül adtuk, hogy Gal Gadot lesz Csodanő a Batman vs. Superman című filmben, most azonban az is kiderült, hogy a stúdió ennél jóval hosszan távra tervez vele.

A Halálos iramban sztárja is beáll a szuperhősök közé, ugyanis ő lesz Csodanő Az acélember folytatásában. Sokan úgy gondolják, hogy a Bosszúállók sikere után a konkurens képregénykiadó cég is összeboronálja legendás szuperhőscsapatát, az Igazság Ligáját és valójában ez lesz az egyelőre Batman vs. Superman munkacímen készülő projekt. Ezt egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, az viszont biztos, hogy a filmet Zack Snyder rendezi és Henry Cavill ismét Superman lesz, míg a Denevérember karakterét ezúttal Ben Affleck játszhatja el.

gal gadot

Mivel az ilyen filmeknél szinte biztos a siker, így a stúdiók nem bíznak semmit a véletlenre, egyből több részre szerződtetik le a színészeket, nehogy később emiatt ne jöhessen létre egy film. A kérdés Gadot esetében is nyitott volt, hogy vajon hány filmre szól a szerződése, erre a kérdésre adott végre választ egy izraeli tévéműsorban. Elárulta, hogy összesen három filmre írta alá a papírt, melyből az első egyértelműen a Batman vs. Superman lesz. Hogy a további kettő között lesz e egy önálló Csodanő-mozi, vagy az Igazság Ligája, az egyelőre a jövő zenéje. 

A színésznő összesen 300.000 dollárt kap Csodanő megformálásáért az első filmben, természetesen gázsija a sikertől függően emelkedhet később. Azt is elárulta, hogy a forgatás májusban kezdődik el, ami tökéletesen illeszkedik a 2016. május 6-ra tervezett bemutató dátumához. Azt sajnáljuk, hogy ennyit kell még várnunk rá, de biztos, hogy nagy durranás lesz!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon