asdf

Gal Gadot igazi csoda

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Wonder Woman látványos, izgalmas és persze csak mese: kizárólag a szárnyaló fantázia terméke. De mert egy férfiak ellen a jó ügyért harcoló nő a főhőse, ráadásul egy nő rendezte, egyre többen érzik úgy, hogy a valódi világra is nagy hatása lehet.
A női egyenjogúságért harcoló több szervezet is hisz benne, hogy a film sikere a nőjogi harc sikere is lehet. Ezért arra bíztat minden nőt, hogy már az első héten menjen moziba. A Hollywoodban befolyásos WiF (Woman in Film) szervezet is erre kérte pártolóit.
gal-gadot-cannes-2017
Még szerencse, hogy Gal Gadot ebből a szempontból is tökéletes Wonder Woman: a vásznon kívül egyszerű, természetes, és minden felszólítás nélkül fittyet hány az elvárasokra. Például sosem vesz magas sarkú cipőt, még akkor sem, ha például a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon egyenesen kötelezővé tették a vörös szőnyegen vonuló nők számára. A film sztárjai, Chris Pine, Robin Wright és Gadot már megkezdték a premierrel együtt járó világkörüli útjukat: és ő – ugyan mindig nagyon elegáns, és persze nagyon szép –, de mindenütt kényelmes lapos sarkúban jelenik meg: úgy tűnik, nem törődik bele, hogy a divat szabályai kötelezőek legyenek – és ezzel talán új divatot teremt.
 
Wonder Woman - Hazai bemutató: 2017. június 1.
Megosztás facebookon