asdf

EXODUS - Istenek és Királyok - ÉLŐ közvetítés Londonból

Ma este végre sor kerül az év egyik legjobban várt, legkülönlegesebb filmje, az EXODUS – ISTENEK ÉS KIRÁLYOK világpremierjére. A sztárok és a stáb helyi idő szerint 18:30-kor érkezik, a nagy eseményt kizárólag a Yahoo közvetíti élőben.

Ma este rendezik Londonban Ridley Scott új, szupersztárokat felvonultató látványos 3D-s filmje, az Exodus – Istenek és királyok premierjét, amelyet élőben lehetne követni a Live Stream rendszeren keresztül.

Irány a www.yahoo.com/exodus! Magyar idő szerint 18:30-tól

KÖZVETÍTÉS AZ EXODUS – ISTENEK ÉS KIRÁLYOK GÁLAPREMIERJÉRŐL ÉLŐ EGYENESBEN LONDONBÓL!

Az egész világ egyszerre lehet a tanúja, ahogy Christian BaleJoel EdgertonAaron PaulBen KingsleyRidley Scott rendező valamint a meghívott hírességek végigsétálnak a vörös szőnyegen. Természetesen rövid interjúk és bejátszások színesítik a nagy eseményt, sőt, a nézőknek lehetősége van rá, hogy ők is feltegyék kérdéseiket: az  #ExodusLive–ra érkező kérdések közül a legérdekesebbeket a yahoo munkatársai továbbítják a sztároknak.  A közvetítés alatt eddig sosem látott filmrészletek is láthatóak lesznek. Exodus – Istenek és királyok/Exodus: Gods and Kings - Hazai bemutató: december 11.

Megosztás facebookon