asdf

Christian Bale, mint Alfred a legújabb Batman filmben?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Már csak napok vannak hátra, míg Ben Affleck bebizonyítja: tökéletes Batman, és méltó ellenfele az acélembernek, Henry Cavill-nek, aki a hírek szerint úgy kigyúrta magát a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala forgatására, hogy ki kellett engedni a jelmezéből.

De az év talán leglátványosabb filmjének rendezője, Zack Snyder nemrég egy internetes portálon bevallotta: Ben Affleck nem feledtette vele az előző Batmant, és ő fel is vetette Christian Bale-nek, hogy szerepeljen a filmben.

zack-snyder-wanted-bale-in-batman-v-superman

"A mi filmünk egy másik univerzumban játszódik, mint a Nolan-féle Batmanek. Úgyhogy Bale akkor sem lehetett volna Batman nálunk, ha akartuk volna. Viszont, ha eljátszik egy egészen másik szerepet a filmben, azzal éppen ezt bizonyítottuk volna." – magyarázta a rendező. Arra a kérdésre, hogy mely szerepre lehetett volna esélyes Bale, a rendező már viccesen válaszolt:

"Talán jó Alfred lett volna. Persze, öregítő maszkban. Komolyan viszont azt tette hozzá, hogy a stúdió vezetői tényleg próbálták rábeszélni, hogy legyen az előző – elképesztően sikeres – trilógiából visszatérő szereplője, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy ez egy másik világ, különben nem találkozhatna Batman és Superman: márpedig ez a film a két legyőzhetetlen csatárjáról szól."

Batman Superman ellen – Az igazság hajnala/Batman V Superman: Dawn of Justice - Hazai bemutató: 2016. március 24.

Megosztás facebookon