asdf

Végre biztos a Wonder Woman 2.!

A Wonder Woman rajongói – nincsenek kevesen – fellélegezhetnek. Az elsöprő siker után szinte természetes folytatáshoz már nemcsak a csodás főszereplőnő, Gal Gadot írta alá a szerződést, hanem a filmet rendező is.
Patty Jenkins, a rendezőnő korábban – hősnőjéhez hasonló, rokonszenves harciassággal – csupán annyit szabott feltételül, hogy olyan fizetést vár el az új részért, amekkorát egy ilyen siker után bármelyik férfi kollégája kapna. Miközben az alku folyt, a DC-univerzumot felügyelő Jon Berg segítségével már elkezdett dolgozni a forgatókönyvön, a legújabb hírek szerint pedig végre megszületett a rendezői közreműködését biztosító szerződés is.
patty-jenkins-wonder-woman
Bár pontos adat nem került nyilvánosságra, az a hír járja, hogy a rendezőnő 8 millió dollárt kap a Wonder Woman 2. forgatókönyvének megírásáért, a film megrendezéséért és a produceri közreműködésért. Ezzel Jenkins újabb rekordot könyvelhet el: ő lett minden idők legjobban fizetett rendezőnője. De ez nem is csoda, hiszen úgy tűnik, szuperképességei vannak: a Wonder Woman júniusi bemutatója óta az Egyesült Államokban több mint 400 millió, a világ többi mozijában pedig jóval 800 millió (!) dollár fölötti bevételt hozott – vagyis megtízszerezte az igen magas gyártási költségeit.

A rendezőnőnek sietnie kell: az új film bemutatója már ki van tűzve: 2019. december 13-án kerül a mozikba.

Megosztás facebookon