asdf

Imádják Wonder Woman-t!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A kritikák imádják a Wonder Woman-t, még a Rotten Tomatoes összesítésén is 97 százalékon áll: úgy tűnik, mindenki egyetért abban, hogy a DC univerzum gazdái végre rátaláltak arra a hangnemre (hősre, rendezőre, sztorira), amit a látványos izgalmak rajongói vártak tőlük.
Gal Gadot szupersztár lett: és minden bizonnyal jó néhányszor magára kell még öltenie a páncélingét meg a rövid bőrszoknyáját. Pedig a halhatatlan, győzhetetlen harcos életre keltője igazából egészen másfajta szupererőben hisz, mint a többi képregényhős.

"Dianában benne van minden különleges képesség, ami számomra is fontos. Kíváncsi, szeretetteli, befogadó. És meg sem próbál tökéletes lenni: néha nagyon sebezhető, naiv és össze van zavarodva. És persze azért harcol is, ha arra van szükség."  – mondta a gyönyörű színésznő a film premierje kapcsán tartott sajtótájékoztatón.
WonderWoman_jelenetfoto (1)
"Nekem meg az a fontos, amikor Wonder Woman először csatába megy. Az olyan hátborzongató érzés, mint a ’78-as Superman-film, amiben Christopher Reeve egy helikopter-baleset során megmenti Lois Lane-t. Ott fedi fel magát először. A Senkiföldjén vívott csatában harcol a főszereplőnk először az emberekért. Ott válik Diána Wonder Womanné: és ez hatalmas pillanat!" – tette hozzá a rendezőnő, Patty Jenkins.
 
 
Megosztás facebookon