asdf

Chris Pine élete legfurább forgatásán van túl

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Egy amerikai szuperkém az angoloknak dolgozva behatol a német parancsnokságra. És amikor menekülnie kell, egyszemélyes repülőgépe lezuhan valahol az óceán fölött, ismeretlen tájon… és nagyon furcsa helyen tér magához.

Chris Pine, aki Steve Trevort alakítja a Wonder Woman-ben  azt mondja, élete legfurább forgatásán esett túl az olaszországi Amalfi partján.

WonderWoman_jelenetfoto (2)"Tényleg nem volt még ilyen élményem. Én voltam az egyetlen férfiszínész, és hetven nő volt a partnerem: jól képzett utcai harcosok, CrossFit trénerek a világ minden tájáról, Ann Wolfe, a bokszbajnok, és persze Gal Gadot, Connie Nielsen, Robin Wright… mindannyian szuperjó formában, hiszen Gal-al az élen, alaposan rákészültek az amazonságra. A hétvégén meg jött egy csomó férj meg barát látogatóba, és hozták a gyerekeket: forgatás közben sem volt ritka, hogy míg mi próbáltunk, felbukkant egy-egy pasi kezében csecsemővel, hogy megnézzék anyut munka közben. Így könnyű volt átéreznem, milyen különös világ is Themüszkira…"  – nyilatkozta nemrég Pine a Wonder Woman kapcsán. 

Wonder Woman - Hazai bemutató: 2017. június 1.

Megosztás facebookon