asdf

Wonder Woman egészen más lesz saját filmjében

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Mostanában minden igazi mozirajongó a térképet tanulmányozza: Themiszküra szigetét keresi. Végre fény derült ugyanis arra, hogy a Batman és Superman lovagias segítségével filmsztárrá vált Wonder Woman saját, jövőre a mozikba kerülő filmje eredettörténet lesz.

Sőt! Nézőit elvezeti az amazonok ősi otthonába, a titokzatos görög szigetre, az amazonok birodalmába, ahol évszázados szünet után végre születik valaki. A film során a féltett hercegnőből aztán legyőzhetetlen harcos válik. Három rettenthetetlen (és halhatatlan) nő működik közre a nevelésében: az anyja, Hippolyta királynő (Connie Nielsen) és két katona rokon: Atiope tábornok (Robin Wright) valamint segédtisztje, Menalippe (Lisa Loven Kongsli).

gald gadot 876 reuters

"Wonder Woman egészen más lesz ebben a filmben, mint amilyennek a Batman Superman ellen-ben látjuk. Visszamegyek az időben: egy naivabb, tisztább nőt alakítok, aki még sok mindent nem ért a világból, míg ebben a filmben már sok mindenen túl volt." – magyarázta Gal Gadot az IGN-nek.

batman-superman-review-23mar16-01

A szigetüket ugyan Amalfi környékén, az olasz tengerparton filmezték, de a tájat délkelet-ázsiai növényekkel varázsolták el. A magas sarkú cipőben, és speciális női páncélruhában harcoló amazonok, élükön a csodás Gal Gadot-tal onnan indulnak az I. világháborús Angliába és tovább a jelen felé.

Bemutató 2017 nyarán!

Update (április 4.): Gal Gadot a vonzó amazon!

Sokak szerint Wonder Woman volt a Batman v Superman legüdítőbb pontja. Az alábbi forgatási képek láttán, amelyek a karakter eredettörténetének munkálatai alatt készültek, hitelt adhatunk ezeknek a hangoknak, ugyanis Gal Gadot elképesztően jól néz ki. Chris Pine mázlistának érezheti magát!

wonder_woman_1

wonder_woman_2

wonder_woman_3

wonder_woman_5

Megosztás facebookon