asdf

Az igazság ligája - Új, angol előzetes

Nagyon klassz előzetessel rukkolt elő a DC és a Warner Bros. Az Igazság Ligája legújabb kedvcsinálójában, ami több, mint 3 perces, végre Superman is felbukkan!

Úgy tűnik a DC csapata kezdi összeszedni magát. Gal Gadot főszereplésével a Wonder Woman az Egyesült Államokban több mint 400 millió, a világ többi mozijában pedig jóval 800 millió (!) dollár fölötti bevételt hozott! Lehet, hogy a Marvel Bosszóállóinak végre komoly vetélytársa akadt Az igazság ligája csapatának személyében? Az új előzetes végre elég ütős lett. Lehet, hogy a DC jó úton halad? Ősszel kiderül Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) mire képesek együtt.

A hivatalos szinopszis:

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.
 

Az igazság ligája/Justice League - Hazai bemutató: 2017. november 16.az_igazsag_ligaja_poster_12e

Megosztás facebookon