asdf

Színészlegendát nyert meg az HBO az új sorozatához

Amikor az HBO bejelentette, hogy műsorra tűzi a True Detective c. sorozatát, azzal lepte meg a világot, hogy felkapott, A-listás hollywoodi sztárokkal erősítette meg a krimi/thriller széria szereplőgárdáját. A történelem most ismétli önmagát!

Nem kisebb nevet sikerült az HBO-hoz csábítani, mint Anthony Hopkinst, aki Evan Rachel Wooddal, J.J. Abramsszel, és a fiatalabb Nolan-fivérrel fog együtt dolgozni a csatorna új, nagyszabású sorozatán, mely egy mesterségesen fenntartott vadnyugaton játszódik majd a jövőben, ahová kikapcsolódni járnak a tehetősök - amíg be nem üt a krach. Ezúttal a Westworld c. sci-fi sorozatról van szó, amelynek már az írója/kreátora is felkeltei az ember figyelmét a projekt iránt. Jonathan Nolan vezetheti sikerre az HBO új projektjét, aki eddig olyan művak alapanyagát körmölhette, mint A tökéletes trükk, A sötét lovag és a Csillagok között.

A készülő sorozat főszereplőjének megszerezték az Oscar-díjas Anthony Hopkins-t, aki mostanság csak Thor apjának, Odinnak a szerepében tündökölt. Hogy ne csak egyedül „álldogáljon” a produkció fedélzetén, leszerződtették mellé Evan Rachel Wood-ot is, aki a True Blood-ból, A hatalom árnyékából vagy a 13-ból lehet ismerős.

anthony_hopkins_evan_rachel_wood_westworld

A producerek „szobájában” is nagy nevek egyengetik a sorozat rögös útját. A Star Wars VII. részének direktora, J. J. Abrams és Jerry Weintraub (Ocean's-trilógia) tesz meg minden tőle telhetőt a Westworld érdekében.

Ezek után abszolút favorittá lépett elő a sorozat, hiszen minden hozzávaló meg van benne - író/showrunner, színészek, producerek, történet – ahhoz, hogy egy kiváló és minőségi sorozat születhessen meg. Csak a végeredmény ne legyen túl íztelen, sótlan. 

Megosztás facebookon