asdf

Paul Walkert öccse helyettesítheti a Halálos iramban 7-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Paul Walker tragikus autóbalesete után leállt a Halálos iramban 7 forgatása, mivel még több jelenetben is lett volna szerepe a színésznek. Már annak a lehetősége is felmerült, hogy az egész történetet újraírják, de most egy elképesztő pletyka látott napvilágot.

Állítólag januárban folytatódhat a Halálos iramban 7 forgatása a tragikus kényszerszünet után. A kérdés azonban még mindig nyitott, hogy vajon mi lesz Paul Walker jeleneteivel, nélküle folytatják e, meghagyják a már kész részeket, vagy újragondolják az egész történetet. Egy belső informátor szerint a stúdió megkereste Paul öccsét, Codyt, aki kísértetiesen hasonlít a nemrég elhunyt színészre, hogy ő folytassa bátyja szerepét a filmben.

Cody Walker

"A producerek egy sor megbeszélést tartottak Paul halála után. Hamar rájöttek, hogy kell valaki, aki hasonlít rá, hogy be tudják fejezni a filmet, ekkor keresték meg a rendkívül hasonló kinézetű öccsét, Codyt. Fel tudják venni őt hátulról és egy bizonyos távolságból is, míg ha Paul arcáról kell közeli kép, akkor számítógépes utómunkával meg tudják oldani a dolgot. Ha Cody beleegyezik, az azért van, mert tiszteleg bátyja emléke előtt. Még rengeteg részlet van, amit ki kell dolgozni, de jelenleg a család és a stáb is gyászol." -árulta el a neve elhalgatását kérő rejtélyes forrás.

Az Universal a már elkészült felvételekre körülbelül 150 millió dollárt költött és ha úgy döntenek, hogy ezeket nem használják fel, akkor a biztosítónak kell fedeznie ezeket a kiadásokat, amely minden idők legdrágább hollywoodi biztosítási ügye lesz.

A premier dátumát egyelőre nem tolták el, így továbbra is 2014. július 11-re van kiírva a bemutató. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon