asdf

Paul Walker el akart búcsúzni

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Paul Walker halála az egész világot sokkolta és a szakma is sokkolva állt az eset előtt. Pedig el akart búcsúzni Hollywoodból a tragikus körülmények között elhunyt sztár.

Csak most derült ki, hogy Paul Walker, a Halálos iramban-sorozat sztárja ott akarta hagyni Hollywodot. A tavaly autóbalesetben 40 évesen elhunyt színész édesapja most árulta el, hogy Walker nem szerette, hogy állandóan forgatnia kell, és a munka helyett inkább lányával szeretett volna foglalkozni.meadow-walker-paul-walker-A most 16 éves Meadow három éve költözött édesapjához, akinek folyamatosan lelkiismeret furdalása volt amiatt, hogy nem tud elég időt szentelni neki. Walker a száguldozást és a gyors autókat is megunta - értékes gyűjteménye volt belőlük -, és édesapja szerint vissza akart térni kedvenc sportjához, a szörfözéshez.paul-walker-meadow

Közben az is kiderült, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a producerek 10 részesre tervezik a Halálos iramban-sorozatot, vagyis a jövőre látható hetedik rész után még egy trilógia várható.

Halálos iramban 7. - Hazai bemutató: 2015. április 2.

Megosztás facebookon