asdf

Első fotó Paul Walker testvéreiről a Halálos iramban 7 forgatásán

  • Szerző: P. Kristóf
Múlt héten jelentette be a filmet készítő stúdió, hogy Paul Walker hátralevő jeleneteinél két testvére segít majd, most pedig Vin Diesel jóvoltából meg is nézhetjük az első képet róluk a Halálos iramban 7 forgatásán.

A Halálos iramban legújabb, heteidk része az eredeti tervek szerint idén nyáron került volna mozikba, de az egyik főszereplő, Paul Walker novemberi halálát követően abba kellett hagyni a munkálatokat. Egy részről a gyász időszaka is ezt követelte, más részről pedig a készítőknek el kellett döntenie, mi legyen a még be nem fejezett film sorsa. Végül a legkézenfekvőbb megoldásnál maradtak, a színészre kísértetiesen hasonlító testvérei segítségével forgatják le a hátralevő jeleneteket, majd ezeket digitális úton tökéletesítik. 

Caleb és Cody Walker már dolgozik a filmen, Vin Diesel pedig gondolt a rajongókra is és posztolta róluk az első forgatási képet.

Walker testvérek

"Amint meghallottam a hírt, otthagytam a forgatást, felszálltam az első repülőre, majd a feleségemmel és a családommal egyből Walker szüleihez mentem. Az apja azt mondta nekem: Paul imádott téged. Ügyetlenül és félősen azt mondtam, hogy ugyan már, mire azt mondta, nem kell minden pillanatban jól kijönnötök ahhoz, hogy szeressétek egymást. Annyira igaza van. Utóirat: Miután együtt töltöttem egy kis időt a testvéreivel azt üzenném a szüleinek, hogy csodálatos gyerekeket neveltek fel." - írta a színész a kép alá. 

Paul Walker halála előtt már leforgatta a jelentősebb jeleneteit, így csak pár akciójelenetben kell közreműködnie testvéreinek, valamint az utómunkálatok során a hangját is ők kölcsönzik majd néhány felvételnél. A segítségüknek köszönhetően nem kell megöpni Brian O'Connor karakterét a filmben, helyette inkább kiírják őt a történetből azzal, hogy elsétál a naplementébe feleségével és gyermekével. 

Halálos iramban 7 - Hazai bemutató: 2015. április 10.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon