asdf

Paul Walker-t testvére helyettesíti a Halálos iramban 7-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Korábban is felmerült már a lehetősége, hogy a tavaly novemberben tragikusan elhunyt Paul Walker hátralevő jeleneteinek forgatásánál a testvérei ugorjanak be helyette, de most már biztos, hogy így fog történni.

Március végén megkezdődött a Halálos iramban hetedik részének Paul Walker halála előtt le nem forgatott jeleneteinek a felvétele. Több lehetőség is felmerült arra, hogyan pótolják a színészt a vásznon, de a stáb által közéétett hivatalos bejelentésből végre kiderült, hogy valóban testvérei szerepelnek majd helyette a hátra levő részekben. 

paul walker

"A Halálos iramban sorozat a családról szól. A szereplők a családi köteléken szeresztül kapcsolódnak egymáshoz és pontosan így érzünk egymás iránt mi, akik közel 13 éve dolgozunk az egyes filmeken. Ugyanígy érzünk a rajongóink iránt is. A mi családunkat egy feldolgozhatatlan megrázkódtatás érte novemberben. Idő kellett, hogy meg tudjuk gyászolni Paul-t, a testvérünket, akit szeretünk és akit elveszítettünk, továbbá hogy kitaláljuk, mi legyen a filmünk sorsa. Összegyűltünk megtárgyalni és mindannyian úgy éreztük, hogy muszáj folytatnunk. Úgy érezzük, a rajongóink és Paul is ezt szeretné. Paul már leforgatta a drámai jeleneteket és az akciók nagy részét és azt kell mondjuk, hogy a legjobb munkái között van. Visszatértünk a forgatáshoz és most a családunkban köszönthetjük Paul testvéreit, Caleb-et és Cody-t is. Ők segítenek befelyezni Paul jeleneteit és betömni az apró lyukakat a történetben. A jelenlétükkel a forgatáson úgy érezzük, mintha maga Paul is itt lenne velünk. Már egy év sincs hátra a bemutatóig és ez a film a legfontosabb, amit valaha csináltunk. Lehetőséget nyújt Brian karakterének, hogy tovább éljen és együtt ünnepelhetjük Paul-t legmeghatározóbb szerepében."

Halálos iramban 7. - Bemutató: 2015. április 10.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon