asdf

Helen Mirren őrült gonosz lehet a Halálos iramban 8. részében

Helen Mirren őrült gonosz lehet a Halálos iramban 8. részében, de előtte még a hetedik iram száguld be a mozikba.
Viszont már most szárnyra kelt a pletyka a nyolcadik részről, bár sokáig úgy volt, hogy nem lesz több felvonás. Most mégis a lehetséges főgonosz személye adja az okot, hogy beszéljünk a folytatásról. Az amúgy is nagy neveket felsorakoztató franchise-hoz Helen Mirren is csatlakozhat, legalábbis a pletykák szerint.A 69 éves Oscar-díjas színésznő egy interjúban adott hangot a franchise iránti pozitív érzéseinek.
helen-mirren-fast-furious-8
"Régóta az egyik álmom, hogy szerepelhessek egy Halálos iramban filmben. Szívesen lennék egy őrült sofőr. Korábban a Top Gearben is részt vettem, amit élveztem. Sokszor hangzotatom, hogy benne lennék a Halálos iramban, de sosem kértek még fel eddig. Benne lennék a 8. részben. Azt kell, hogy mondjam, Vin Diesel zseniális. Nagyon bírom őt. Ő egy nagyszerű pasas, okos is, nagyon szeretem. Részben miatta is van, hogy szeretnék egyszer egy Halálos iramban filmben részt venni, részben pedig a vezetés miatt. Egy RED-szerű filmet is szívesen csinálnék még, azok annyira szórakoztatóak!"

Minden bizonnyal érdekes lenne Mirren, mint főgonosz egy új Halálos iramban filmben, de a RED filmekben is bizonyított, hogy az akció jól áll neki.

Megosztás facebookon