asdf

Átlépte az 1 milliárd dollárt a Halálos iramban 8.

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Harmadik hete tanyázik az észak-amerikai toplista élén a Halálos iramban 8., és közben az összbevétel átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt.
Ez nem akármilyen eredmény, de ezt várták a produkciótól, ezért senki nem lepődött meg. A Universal stúdió immár az ötödik olyan filmmel büszkélkedhet, amely milliárdos bevételre tett szert (miközben a Halálos iramban 8. végső bevétele még nem is ismert). A milliárdos klubba a következő Universal-produkciók tartoznak: Jurassic World (1,67 M), Halálos iramban 7. (1,52 M), Minyonok (1,16 M), Jurassic Park (1,04 M).
halalos_iramban_2017_07
Közben a Variety című szaklap azt jelenti, hogy a Halálos iramban 8-at az első héten 2,1 millió alkalommal szedték le a netről illegálisan. A kézikamerával felvett másolat valószínűleg Indiából származik. Ez egyébként elég gyenge eredmény, mert a Halálos iramban 7-et 4,74 milliószor töltötték le a bemutató utáni héten, a Jurassic Worldöt pedig 3,1 milliószor. Javában forgatják a Jurassic World 2-t, és még legalább két Halálos iramban-filmre számíthatunk, a következőre 2019 tavaszán.

Jurassic World 2. – Hazai bemutató: 2018. június

Furious 9. – Hazai bemutató: 2019. április

Megosztás facebookon