asdf

Kiszállással fenyegetőzik a Halálos iramban sztárja

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Berágott Michelle Rodriguez a Halálos iramban sorozat alkotóira. A közösségi oldalakon üzent, hogy ha nem kapnak nagyobb szerepet a nők a sorozatban, ő bizony kiszáll.
Tény, hogy a Halálos iramban mindig is macsó széria volt, és jelenleg is sokkal nagyobb szerep jut a férfiaknak – Vin Diesel-nek, Dwayne Johnson-nak és Jason Statham-nek –, mint a nőknek. Bár a legutóbbi részben Charlize Theron volt a főgonosz, Rodriguez-nek és Elsa Pataky-nak jóval kevesebb lapot osztottak, az Oscar-díjas Helen Mirren pedig csak a poén kedvéért bukkant fel egy kis időre.
michelle-rodriguez-fast-and-furious-0
Az igazsághoz az is hozzá tartozik azonban, hogy Rodriguez hálás lehet az alkotóknak, hiszen a karaktere meghalt egy korábbi epizódban, de a rajongók kedvéért föltámasztották. A sorozatot gyártó Universal nem reagált a színésznő bejegyzésére. Jelenleg két Halálos iramban epizód van előkészületben. Azt nem tudni, hogy a tizedik résznél megállnak-e, hiszen a széria eddig összesen 5,13 milliárd dollárnyi bevételt hozott, ezért nem túlzás aranybányának nevezni.

Legközelebb 2019 tavaszán találkozhatunk Dommal és barátaival, és remélhetőleg a Rodriguez által alakított Letty is köztük lesz.


Halálos iramban 9./Fast & Furious 9. – Hazai bemutató: 2019. április
Megosztás facebookon