asdf

Túllépte az egymilliárd dollárt a Halálos iramban 7.

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Tizenhét nap alatt több mint egymilliárd dolláros összbevételt ért el a Halálos iramban hetedik része. A gyártó Universal stúdió történetében ez az első produkció, amely az eredeti mozibemutató után ilyen eredményt ér el

De ez egyben filmtörténeti rekord is, mert ilyen gyorsan még egy alkotás sem lépte túl a bűvös határt. A Halálos iramban-sorozat filmjeinek összbevétele ezzel megközelíti a 3,4 milliárd dollárt.12-fast-furious-7A hazai nézők is kedvelik Vin Diesel és csapatának kalandjait, a filmre 334 ezren ültek be, 450 millió forintot hagyva a pénztárakban. Ez azt jelenti, hogy a Halálos iramban 7. (kritika) már a napokban lekörözi az idei év eddigi legnézettebb filmjét, A szürke ötven árnyalatát.

Közben Vin Diesel megerősítette a hírt, hogy a Halálos iramban 8-ban valóban a mostani részben felbukkant, Kurt Russell által alakított titokzatos karakter továbbépítésével teszik még izgalmasabbá a cselekményt. "Emeljük a tétet akcióban, cselekményben és a jellemábrázolást illetően is" - mondta a sztár. Diesel a rajongók érzelmeit is célba vette: "A hetedik rész Paulért volt, a nyolcadik pedig az ő ajándéka lesz" - utalt a másik főszereplőre, Paul Walkerre, aki a produkció forgatása idején vesztette életét.

Megosztás facebookon