asdf

Itt a Halálos iramban 7 első plakátja

Vin Diesel Twitter-oldalán tette közzé a Halálos iramban 7 első teaser plakátját.

A Halálos iramban 7 az eredeti tervek szerint már idén nyáron megérkezett volna a mozikba, ám Paul Walker tavaly novemberben bekövetkezett tragikus halála miatt ez nem sikerülhetett, ugyanis még több befejezetlen jelenete lett volna. A studió ekkor több alternatív lehetőséget is felvetett, köztük olyan megoldásokkal, hogy nélküle forgatják újra a filmet, vagy hogy öccse helyettesíti a hátralevő részekben, de olyan elképzelés is felmerült, hogy a film elején megölik a karaktert. Végül arra jutottak, hogy ezen megoldások mindegyike sértené a sorozat sztárjának emlékét, ráadásul az utolsó munkáját sem szeretnék elrejteni a közönség elől, ezért inkább nyugdíjba küldik.

Erre reflektál a film első teaser plakátja is, melyen két különböző irányba induló autó látható, melyek keréknyoma hetes mintázatú, valamint a rajta látható szlogen: This is where roads part (Itt válnak el az utak). Ez Vin Diesel és Paul Walker karaktereinek kapcsolatára utal, vagyis elvállnak útjaik a filmben, Brian O' Conner visszavonul.

Halálos iramban 7 plakát

A Halálos iramban 7 című filmet James Wan rendezi és a széria két sztárja mellett Kurt Russell, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Ronda Rousey, Ludacris, Djimon Hounsou  és Tyrese Gibson is feltűnik majd benne. A jelenlegi tervek alapján majdnem egy éves csúszással, 2015. április 10-én érkezik majd a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon