asdf

Kurt Russel szerepe átalakult a Halálos iramban 7. részében

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: UIP-Duna
Kurt Russel szerepét át kellett alakítani Paul Walker halál miatt. A szénész nem árult el sokat szerepéről, de biztosan fontos szerepet kapott, hiszen szerepet kap a sorozat nyolcadik részében is.

Immár hagyomány a Halálos iramban-sorozatban, hogy minden részben újabb és újabb sztárok bukkannak fel a szereplőgárdában. A készülő Halálos iramban 7 egyik fontos figurája például a Kurt Russell által alakított karakter. Eredetileg úgy volt, hogy Russell afféle mentora Paul Walkernek, a sztár halálos autóbalesete óta azonban nagyot változtak a dolgok.

kurtrusselhalalosiramban7

Kurt Russel legutóbbi mozifilmjében, a Grinhouse: Halálbiztos című alkotásban

Erről maga Russell számolt be, ügyelve, hogy ne lőjön le egyetlen poént sem, így mondott is dolgokat, meg nem is. Az IGN szórakoztatóipari portálnak elárulta, hogy karaktere Vin Dieselhez köthető a filmben, és téves az a korábbi információ, hogy zsaru lenne. "Valaminek látszik, de igazából nem is az, és Vin Diesel családja számára kezdettől fogva gyanús ez a pofa" - mondta Russell kicsit homályosan. Azt nem árulta el, hogy karakterének jó vagy rossz hatása van-e Diesel figurájára, azt viszont igen, hogy a nyolcadik részben visszatér, tehát fontos szerep jut neki a cselekményben. Russell azt is elmondta, hogy a Halálos iramban 7 forgatása április-május fordulóján befejeződik, de azt nem tudta, hogy Dubaiban, Atlantában vagy Los Angelesben lesz-e az utolsó munkanap.

Halálos iramban 7 - hazai bemutató: 2015. április 9.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

 

Megosztás facebookon