asdf

Már dolgoznak a Jurassic World és a Halálos iramban folytatásán

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Manapság nem divat önálló szuperprodukciókban gondolkozni, a nagy stúdiók eleve legalább trilógiákat terveznek. Így aztán nem csoda, hogy még be sem mutatták a Jurassic Park-sorozat legújabb darabját, a Jurassic Worldöt, már megérkezett a hír, hogy hozzáláttak a folytatás előkészítéséhez.

Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow már tavaly elárulta, hogy szó van folytatásokról, és azt sem titkolta, nagyon drukkol, hogy a második rész elkészítését is rábízzák.

Közben a Universal stúdió egyik illetékese megerősítette, hogy valóban még három folytatás készül a Halálos iramban-sorozathoz is, azaz csak a tizedik résznél fognak megállni. A hetedik rész hamarosan a mozikba kerül, és iparági becslések szerint valamivel több mint 700 millió dolláros összbevétel várható (az 5-6. rész eredményei alapján saccolnak így). jurasicworld_fastandfurius

Ideillő hír, hogy a legújabb toplista szerint a Halálos iramban-sorozat sztárja, Vin Diesel a Facebook királya, legalábbis a hollywoodi sztárok között: több mint 90,5 millió követője van a világ minden részéről.

Halálos iramban 7./Furious 7. - Hazai bemutató: 2015. április 2.

Jurassic World - Hazai bemutató: 2015. június 11.

 

Megosztás facebookon