asdf

Áprilisban folytatódik a Halálos iramban 7 forgatása

  • Szerző: P. Kristóf
Végre eldőlt, mikor folytatják a tavaly novemberben Paul Walker tragikus halála miatt félbeszakadt forgatását a Halálos iramban hetedik részének.

A Halálos iramban hetedik része eredetileg idén nyáron került volna a mozikba, de a film forgatását le kellett állítani Paul Walker halála miatt. Sokáig nem tudták eldönteni, hogy mi legyen a film sorsa, ugyanis még hiányoztak belőle felvételek, de végül amellett maradtak, hogy átdolgozzák a forgatókönyvet és felhasználják a már elkészült anyagot. 

FF7

A még hátralevő részeket április elsejétől veszik majd fel és hattól nyolc hétig terjedő munkaidő van még hátra belőle. A stáb ezúttal is Atlantába tér majd vissza. A Halálos iramban hetedik része lesz Paul Walker utolsó filmje, mellette feltűnnek majd a széria további sztárjai, mint például Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, vagy Michelle Rodriguez, de új szereplőkkel is gazdagodik a sorozat. A hetedik részben például először láthatjuk majd Jason Statham-et, Kurt Russell-t és Djimon Hounsou-t is. A filmet a Fűrész és a Démonok között című horrorokkal ismertté váló James Wan rendezi és a csúszás miatt 2015. április 9-én kerül majd a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon