asdf

Rendezőt kapott az Insidious 3

A tavalyi év nagy horrorsikere, James Wan Insidious - A gonosz háza című filmje kibővül egy harmadik résszel, melyet ezúttal nem ő, hanem egy másik rendező készíthet el.

James Wan a horrorkészítés legnagyobb nevének számít a generációjában, hiszen olyan hatalmas sikerű produkciók fűződnek a nevéhez, mint a Fűrész, a Démonok között vagy az Insidious. Míg az előbbi egy sorozatgyilkos elmebeteg játékaival riogatott, addig az Insidious a szellemvilágba kalauzolt el bennünket, bár az első része hazánkban nem került forgalmazásra, de második része akkora kasszasiker lett Amerikában, hogy ezt a magyar forgalmazók sem hagyhatták ki. 

insidious

A hatalmas sikerre való tekintettel az alkotók ügy döntöttek, hogy trilógiává bővítik a történetet, amelyet 2015. tavaszára ígérnek. A probléma csak az, hogy az első két részt is rendező James Wan jelenleg a Halálos iramban hetedik részének elhúzódó munkálataival van elfoglalva, vagyis nem tudja elkészíteni ezt a filmet is mellette. Ez sem rettentette el a producereket, inkább kerestek valakit a helyére. Ezúttal nem mentek messzire, hiszem James Wan partnerét, az Insidious korábbi epizódjainak forgatókönyvíróját, Leigh Whannell-t bízták meg a feladattal, akinek ez lesz az első rendezése. 

Insidious 3. - Bemutató: 2015. április 3.

Halálos iramban 7. - Bemutató: 2015. április 10.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon