asdf

Még idén elkezdhetik forgatni a Shop-stop 3-at

A Jay és Néma Bob karakteréről szóló egész estés rajzfilm megjelenésének alkalmából Jason Mewes elárult pár információt a Shop-stop harmadik részéről.

Kevin Smith mára befutott rendezőnek számít, de ehhez meg kellett alkotnia a kultikus Shop-stop című első filmjét, melyet rendkívül minimális költségből, a képregénygyűjteménye eladásával és barátai segítségével tudott leforgatni. Viszont annyira eredeti és frappáns lett, hogy megragadta a nézőket a karakterek őszintesége és a semmilyen cenzúrát el nem tűrő párbeszédek egyvelege, így szép lassan kiépíthette a Jay és Néma Bob karakterére épülő univerzumát. Aztán 2006-ban ismét visszakanyarodott a kisbolti eladókhoz és elkészítette a Shop-stop 2-t, mely már jóval drágább, jóval összetettebb, de cseppet sem visszafogottabb lett. Azóta pletykálnak egy lehetséges harmadik részről is, majd maga Smith erősítette meg a közösségi oldalán, hogy jelenleg dolgozik a forgatókönyvön. 

shop stop

Aztán azt is hozzátette, hogy a Shop-stop lesz az utolsó filmje, utána visszavonul, ez azonban kicsit megváltozott, hiszen ahelyett, hogy megcsinálta volna, inkább elkészítette előtte a Tusk című indie horrort, most pedig Anti-Claus címen egy karácsonyi rémtörténetet akar készíteni. Jason Mewes, aki Jay karakterét alakítja a filmekben, legfrissebb interjújában azonban végre elárulta, hogy mi a helyzet ezzel a projekttel és mi volt az oka a halogatásnak.

"Tudom, hogy Kevin nagyon meg akarja csinálni ezt a filmet. Az első halasztás azért volt, mert a producerekre várt, ugyanis náluk van az első két résznek a joga is. Először nekik kell átnézni az egészet. Szóval Kevin megírta, de a költségvetése a szokásosnál magasabb volt, magasabb, mint a többi filmjénél. Hatvan napjuk volt, hogy igent, vagy nemet mondjanak rá. Amíg várakozott, akkor jött a Tusk ötlete, aztán jöttek a producerek és azt tanácsolták, csökkentse a kiadásokat és megegyezhetnek róla. Így csökkentenünk kellett a film költségvetését. Amíg ezzel foglalkoztunk, addig Kevin összeállította a Trusk történetét és azt mondta, inkább csináljuk meg azt, mert az olcsóbb, ahelyett, hogy a Shop-stop 3-ra várunk. Szóval ez történt, azóta pedig ismét várakoztatják, ezért előjött még egy horror ötletével, mert miért ne. Nagyon meg akarja csinálni a Shop-stop folytatását, de nem akarja elkapkodni. Előbb megcsinálja a második horrort is és utána már tényleg ez jön." - árulta el a késlekedések okát.

Az amerikai színész azon kevesek egyike, aki már olvashatta is a Shop-stop 3 forgatókönyvét, így természetesen mindig erről faggatják az újságírók, de kénytelen szűkszavúan válaszolni.

"A sztori csodálatos. Azt hiszem, nincs megengedve, hogy bármit is eláruljak róla. Olvastam már párszor. A különbség számomra az előzőktől az, hogy ezúttal egyszerre sírsz és nevetsz. Ez komoly, és őszintén fantasztikus. Remélhetőleg minden jól alakul és már idén év végén elkezdhetünk forgatni. Már nagyon várom. Azt hiszem, hogy ez a tökéletes film Jay és Néma Bob és az összes többi karakter történetének befejezésére." - tudhattuk meg a titokzatos projektről.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon