asdf

Még idén elkezdhetik forgatni A Karib-tenger kalózai 5-öt

  • Szerző: P. Kristóf
Annak ellenére, hogy a korábbi hírek szerint egyelőre nem kapott szabad utat A Karib-tenger kalózai ötödik része a stúdiótól, Jerry Bruckheimer azt állítja, hogy már az év vége felé megkezdődhet a film forgatása.

A Karib-tenger kalózai sorozat ötödik része az eredeti tervek szerint 2015. július 10-én került volna mozikba, de az év túlságosan is húzosnak bizonyult a rengeteg nagyszabású produkció érkezésével és a Disney-nek is temérdek egyébb munkája volt folyamatban, így meghatározatlan időre elhalasztották a produkciót. Olyan hírek is felmerültek, hogy el sem készül a folytatás, de a sorozat producere, Jerry Bruckheimer jó hírekkel szolgál a rajongóknak, szerinte ugyanis már idén elkezdődhet a film forgatása.

karib-tenger

A Kon-Tiki című látványos tengeri mozival ismertté váló norvég rendezőpáros, vagyis Joachim Rønning és Espen Sandberg készítheti majd el Jack Sparrow legújabb kalandját, akik jelenleg a Jeff Nathanson által készített forgatókönyvet szépítgetik, ami tovább késlelteti a forgatás kezdetét. Johnny Depp már biztosan visszatér majd a világ legjobb kalózkapitányának szerepében, míg Keith Richards is feltűnik majd valőszínűleg a karakter apjaként, a gonosz szerepére pedig Christoph Waltz pályázik. 

beverly hills 4

Az interjúban a producer több nagyszabású tervéről is beszámolt, így azt is megtudhattul tőle, hogy a Beverly Hills-i zsaru negyedik része is sínen van és a kalózos mozihoz hasonlóan még idén megkezdődhet a film forgatása. A rendezői székbe ezúttal Brett Ratner ül, aki tavaly nálunk forgatta Hercules című legújabb filmjét, melyet idén nyáron mutatnak majd be, így addig biztosan elfoglalt lesz, de augusztus végén, vagy szeptember elején már indulhat is a munka. Eddie Murphy már biztosan szerepelni fog Axel Foley-ként és az első rész után ismét visszatér majd Detroit-ba, de a produkcióról egyelőre nincs több információ.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon