asdf

Jön a Bad Boys és a Nemzet aranya harmadik része is

  • Szerző: P. Kristóf
Jerry Bruckheimer producer felpörgette egy kicsit a dolgokat a készülő projektjeivel kapcsolatban. Pár napja A Karib-tenger kalózai és a Beverly Hills-i zsaru folytatásáról, most pedig a Bad Boys és A nemzet aranya harmadik részéről árult el pár információt.

Mind a két projekt fejlesztés alatt áll már hosszú évek óta, pedig elődjeik rendkívül sikeresek lettek. A Bad Boys 2. 273 millió dollárt, míg A nemzet aranya: Titkok könyve 457 milliót hozott nemzetközileg, így eléggé furcsa, hogy eddig nem hozták tető alá a folytatást.

A Bad Boys 3 előkészületei már tíz éve zajlanak, mégsem sikerült még egy kész forgatókönyvet sem felmutatni. Jelenleg David Guggenheim dolgozik rajta, míg Bruckheimer elárulta, hogy a legfőbb probléma az időzítéssel van, nem az alapanyaggal.

bad boys 3

"Nagyon vicces, hogy amikor a Sony kezd érdeklődni a projekt iránt, akkor Will Smith forgat éppen másik filmet. Aztán amikor végzett, ő válik izgatottá és a Sony mondja azt: Úgy érezzük, ennek most nincs itt az ideje. Most viszont a Pofázunk és végünk sikerének köszönhetően a Sony ismét elkezdett érdeklődni a projekt iránt, viszont Smith megint más filmekkel van elfoglalva. Viszont dolgozunk a forgatókönyvön. Tele vagyunk reménnyel és hittel, hogy végre sikerülni fog." - nyilatkozta a sztárproducer. 

Michael Bay rendező is visszatérhet, hiszen a nyáron debütáló Transformers: A kihalás kora után nem szándékozik tovább dolgozni a franchise-on és egyelőre további terveit sem jelentette be, így ő ráérhet elkészíteni a régóta várt Bad Boys folytatást, ha végre Will Smith és Martin Lawrence is szakít rá időt.

Vele ellentétben Jon Turteltaub, A nemzet aranya első két részének rendezője már elvállalta a folytatást is, Bruckheimer szerint pedig már a forgatókönyv első változatát is elolvasta. A rendező mellett Nicolas Cage is visszatér majd Ben Gates szerepében, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a sorozat további szereplői, Diane Kruger és Justin Bartha is szerepelni fog e. 

a nemzet aranya

"Ezeket a filmeket a legnehezebb megcsinálni, hiszen nyomokon alapulnak. Nagyon nehéz kidolgozni őket. Azonban elkészült végre a forgatókönyv első változata és Jon Turteltaub nagyon izgatott lett, miután elolvasta, ahogy én is. Reményeink szerint ez a következő változathoz vezet és végre minden készen áll majd a forgatásra.

Jerry Bruckheimer nyilatkozatából egyértelműen kiderül, hogy mindkét régóta várt folytatás lassan, de biztosan halad előre, de a forgatás kezdetének, vagy a bemutatónak a dátumát egyelőre nem tűzték ki, azonban a következő pár évben biztosan láthatjuk majd kedvenc hőseink legújabb akcióját.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon