asdf

Will Smith nélkül folytatódik a Függetlenség napja

  • Szerző: P. Kristóf
Amikor először felmerült A függetlenség napja című kasszasiker folytatásának lehetősége, még volt rá esély, hogy Will Smith is visszatér, mint Steven Hiller, de mostanra biztossá vált, hogy nem vesz részt a projektben.

Roland Emmerich rendező sikerfilmje, A függetlenség napja a bemutatása után húsz évvel folytatódik, méghozzá két részletben. Ő már biztosan részt vesz a projektben, ugyanis az ID Forever Part I és Part II munkacímen forgó filmeket is ő dirigálja majd. A színészgárdáról azt ígérte, hogy a legtöbb főszereplő szintén visszatér majd, de Will Smith részvétele már a legelejétől kezdve bizonytalan volt. Éppen ezért két különböző forgatókönyvet dolgoztak ki közben, egy olyat, melyben szerepel és egyet nélküle is. 

Will Smith függetlenség

A huzavona most azonban véget ért, ugyanis Smith a Deadline értesülései szerint azt üzente a filmet készítő 20th Century Fox-nak, hogy mégsem kíván részt venni A függetlenség napja folytatásaiban. A sztoriról egyelőre csupán annyit lehet tudni, hogy az előző után húsz évvel fog játszódni és pont ennyi idő után, A függetlenség napja premierjének huszadik évfordulóján kerül majd a mozikba. 

ID Forever Part I. - Bemutató: 2016. július 1. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon