asdf

Jeff Goldblum bevállalja A Függetlenség Napja 3. részét is

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
„A világ legfiatalabb 63 évese.” Így nevezete nemrég a GQ Jeff Goldblum-ot, aki húsz év után visszatér a világ egyik legsikeresebb világvége-filmje folytatásában: A Függetlenség Napja – Feltámadás ismét egy világűrből érkező, legyőzhetetlennek tűnő támadás krónikája.

Goldblum, aki az első rész egyik legemlékezetesebb figurája, annyira nem öregszik, hogy a film kedvéért a sminkesek kénytelenek voltak öregíteni kicsit – hiszen el kellett játszania, hogy húsz évvel az első rész után vagyunk, és ez rajta is alig látszik. A színész nemrégiben megosztotta a világgal a fiatalsága titkát:

"Ne próbálj fiatalnak látszani, az csak öregít! Ő nem festeti a haját, nem ültet be új tincseket, és biztos sosem fog plasztikai sebészhez fordulni: bár figyel rá, hogy sok andioxidánsban gazdag zöldséget és gyümölcsöt valamint teljes kiőrlésű gabonát egyen, nem iszik, nem dohányzik… ja, és van egy harminc évvel fiatalabb felesége meg egy hathónapos fia – aki tavaly pont a Függetlenség Napján, július 4-én született." – mondta Goldblum

AFuggetlensegNapjaFeltamadas_jelenetfoto (2)

"Charlie Ocean az edzőpartnerem. Ha esetleg csak üldögélnék, akkor biztos fel kell állnom, és vele hancúroznom…"– magyarázta a színész.

Talán ezzel függ össze, hogy a legendás színész már azt is bejelentette: készen áll rá, hogy húsz év múlva A Függetlenség Napja harmadik részében is szerepeljen.

A Függetlenség Napja – Feltámadás/Independence Day – Resurgence - Hazai bemutató: 2016. június 23.

Megosztás facebookon