asdf

Jeff Goldblum benne lesz A függetlenség napja folytatásában

  • Szerző: P. Kristóf
Jeff Goldblum legújabb filmjének sajtótájékoztatóján elárulta, hogy felkeresték A függetlenség napja folytatásával és szívesen elvállalja.

Míg a film egyik főszereplője, Will Smith ismeretlen okokból nem hajlandó részt venni a folytatásban, addig Jeff Goldblum a Grand Budapest Hotel sajtótájékoztatóján elárulta, hogy őt is felkeresték. Társával ellentétben ő azonban örömmel fogadta a felkérést és szívesen vállalja a szerepet, pedig még a forgatókönyvet sem olvasta.

Goldblum

"Igen, beszéltek nekem róla, én is beszéltem nekik róla és nagyon izgatottak, míg én alig várom, hogy lássam, mit hoztak össze, ugyanis még nem olvastam a forgatókönyvet. Tudjátok, szerintem még most próbálják összerakni az egészet." - árulta el az Oscar-jelölt amerikai színész.

Ugyanakkor még egy olyan film kap folytatást 2015-ben, melyben szerepelt, ez pedig a Jurassic Park. Bár a színész csak a trilógia első kettő, Steven Spielberg által rendezett részében tűnt fel, de keringtek pletykák arról, hogy visszahozhatják karakterét a negyedik részben. 

Goldblum

"Hát igen, senki nem hívott fel, hogy szerepeljek a negyedik részben." - válaszolta a kérdésre, de azt is elárulta, hogy nem azért nem szerepelt már a harmadik részben sem, mert nem Steven Spielberg rendezte, hanem egyszerűen nem keresték fel. Ezzel együtt viszont elégedett, hogy játszhatott a széria első két darabjában és izgatottan várja a folytatást.

A függetlenség napja 2. - Bemutató: 2016. július 1.
Jurassic World - Bemutató: 2015. június 12.

Megosztás facebookon