asdf

Will Smith és Margot Robbie között nem történt semmi

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Elég a pletykákból! Will Smith és a nála 22 évvel fiatalabb partnernője, Margot Robbie között nem történt semmi a Focus forgatásán. Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith nyilatkozott a dologról.
Will Smith és Margot Robbie között nem történt semmi a film forgatásán, illetve, ami történt, az a kamerák előtt zajlott. És erről a legmagabiztosabban Jada Pinkett Smith nyilatkozott, aki nagyon bízik a férjében és még az erotikus jelenetek sem zavarják.
Will-Smith-and-Margot-Robbie-in-Focus
"Amikor megtudta, hogy Margot lesz a partnerem, csak annyit mondott: „Ne hozz rám szégyent, legyél nagyon jó formában" – nyilatkozta Smith, aki egyébként, a thriller-vígjáték tanúsága szerint nagyon jó formában van. A felesége mégis e szavakkal óvta: "Ne hagyd, hogy az a csaj kicsináljon a vásznon!"
will-jada-pinkett-smith
Bár a forgatás a hírek szerint nagyon jó hangulatban zajlott, Jada egyszer sem ment látogatóba a stúdióba. Bár a férje többször is hívta, ő úgy érezte, a jelenlétével csak zavarná a munkát. A film főszereplője egy mesterszélhámos, aki tanítványt fogad: és együtt (vagy egymás ellen) készülnek a nagy dobásra. De közben szerelmesek is lesznek egymásba – kivéve, persze, ha csak átverés az egész...
 
Focus – A látszat csal/Focus - Hazai bemutató: 2015. február 26.
Megosztás facebookon