asdf

Will Smith fia benne lesz A függetlenség napja 2-ben

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Rég sejtettük, hogy közeledik – Roland Emmerich rendező nyilatkozataiban néha cáfolta, néha sejttette, de sosem tagadta. A filmtörténet talán legismertebb támadó űrlényei és az ellenük harcba szálló vadászpilóta története nem érhetett véget az első összecsapással.
Mostanra biztos, hogy lesz új A Függetlenség Napja. Sőt, a rendező már a premier napját is tudja: 2016. június 24-én majdnem pontosan 20 évvel a legendássá vált első rész után kerül az új űrlényinvázió története a mozikba.
will_jaden_smith
Az is kiderült, hogy kik játsszák a főszerepeket. A sztori középpontjában a 20 évvel ezelőtti vadászpilóta – Will Smith – fia áll majd. Emmerich közzétette, hogy kiválasztotta a színészét: a 23 éves Jessie Usher-é lesz a megtisztelő feladat; a színész már meg is kezdte a fizikai felkészülést. A rendező egy twitter üzenetében azt is közzétette, hogy Jeff Goldblum – aki már az első részben is fontos szerepet vállalt a Föld megmentésében – visszatér, és vele jön Liam Hemsworth is. És az alkotók még további nagy meglepetéseket ígérnek.
Independence Day 2_
Jeff Goldblum természetesen ismét David Levinson bőrébe bújik, és a The Hollywood Reporter értesülései szerint Jessie Usher fogja alakítani Will Smith karakterének, Stephen Hiller századosnak a fiát. Liam Hemsworth szerepét még homály fedi.

A függetlenség napja 2./Independence Day 2. - Amerikai bemutató: 2016. június 24.

Megosztás facebookon