asdf

Megvan a Bad Boys 3. írója

  • Szerző: P. Kristóf
Bár már egy ideje bejelentették, hogy elkészítik a Bad Boys harmadik részét, de eddig semmilyen fejlemény nem történt az ügyben. A Deadline értesülései szerint viszont végre kicsit felgyorsultak a dolgok, már megvan a film írója.

Michael Bay első mozifilmje, a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? Will Smith és Martin Lawrence rendőrpárosával rendkívül sikeresnek bizonyult, elindította az azóta rendkívül népszerű rendező karrierjét. Nyolc évvel később a történet folytatódott, a Bad Boys 2 még nagyobb siker lett. Aztán évekig hanyagolták, míg nem 2011-ben Michael Bay egy interjúban azt nem mondta, hogy a Transformers harmadik része után elkészülhet a harmadik rész is. Ezt követően Will Smith is bejelentette, hogy már fejlesztik a projektet, de aztán később mégis elhalasztották, ugyanis Bay továbbra is a Transformers projektjére koncentrál.

Bad Boys 3

Egészen mostanáig elég kétséges volt a dolog, hogy egyáltalán elkészül e valaha, de a Deadline értesülései szerint felpörögtek a dolgok a rosszfiúk háza táján, ugyanis a Sony megkereste a Védhetetlen és az Elárulva íróját, David Guggenheimet, hogy készítse el a film forgatókönyvét.

A film producere az első kettőhöz hasonlóan Jerry Bruckheimer lesz, ahogy a két főszereplőt is megkeresték már, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Michael Bay elvállalja e a rendezését. Reméljük, mostantól több információt kapunk majd az egyelőre gyerekcipőben járó produkcióról, hogy megoszthassuk veletek. Nektek hogy tetszett az első két rész? Mi imádtuk, úgyhogy izgatottan várjuk a következőt.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon