asdf

Eldőlt a Halálos iramban 7. sorsa

Paul Walker tragikus halála miatt leállt a Halálos iramban hetedik részének forgatása, a producerek tárgyalásokba kezdtek, hogy mi legyen befejezetlen jeleneteinek a sorsa.

Nemrég megtudtuk, hogy a korábban 2014. nyarára meghírdetett premiert kilenc hónappal elcsúsztatták, így 2015. április 10-én kerül majd a mozikba. A csúszásra nem csupán a gyász miatt volt szükség, de technikai problémák is adódtak, ugyanis bár Walker jeleneteinek nagy részét már leforgatták, de nem sikerült befejezni őket. A fejesek számtalan alternatív megoldást mérlegeltek, korábban olyan lehetőség is felmerült, hogy az amerikai színészt öccse helyettesítheti. 

FF7

Végre sikerült döntést hozniuk, a Halálos iramban hetedik részében visszavonul a Paul Walker által alakított Brian O'Connor karaktere, de anélkül, hogy megölnék azt. Ezt azért emelték ki külön, mert szeretnék teljességében kihasználni és a nézők elé tárni a színész utolsó alakítását, de ha megölnék karakterét, azzal tiszteletlenül állnának emlékéhez. Hogy végül pontosan mi lesz a franchise egyik főszereplőjének a sorsa, arra várnunk kell jövő áprilisig.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon