asdf

Hivatalos: Benedict Cumberbatch lesz Doctor Strange!

Rengeteg név merült fel Doctor Strange kapcsán. A hónapok óta kérdéses szerep végre megtalálta gazdáját. Végre döntés született: Cumberbatch fogja megformálni a Marvel legnagyobb varázslóját.

Johnny Depp, Tom Hardy, Jared Leto, Joaquin Phoenix, de még Ryan Gosling is felbukkant a szerepért "küzdők" listáján. Végül Benedict Cumberbatch lett a befutó.benedict-cumberbatch-dr-strange„Doctor Strange szerepe olyan színészt kíván, aki nagy mélységekre és komoly átélésre képes” - nyilatkozta a Marvel elnöke, Kevin Feige, majd hozzátette: „2016-ban Benedict megmutatja majd a közönségnek, hogy mi teszi Doctor Strange-t a Marvel-univerzum egyik legkülönlegesebb és legellenállhatatlanabb karakterévé.” A tervek szerint, a Marvel III. fázisában, 2016. november 4-én érkezik a nagy mágus a mozikba.

Doctor Strange a képregény-univerzum ismert karakteréről, Stephen Strange idegsebészről szól, aki egy autóbaleset következtében a mágia világába csöppen, és más alternatív dimenziókba is eljut. A Doctor Strange mozifilmet Scott Derrickson fogja rendezni, a forgatókönyvet Jon Spaihts írja.

Megosztás facebookon