asdf

Benedict Cumberbatch a dzsungelben

Ezek a „celebek” nem akarnak menekülni dzsungelből, sokkal inkább önként vállalkoznak arra, hogy elmerülnek az őserdő világába. Ezúttal Benedict Cumberbatch csatlakozott a „túrázókhoz”.

A Dzsungel könyve élőszereplős/CGI technológiával kevert adaptációjáról van szó, ami a kezdeti ellenszenvem után egyre inkább kezd átkúszni a várós-kategóriába. Mind a szereplő gárdát, mind a rendező személyét illetően is igazán izgalmasan alakul a projekt, ugyanis a direktori stafétabotot Andy Serkis kapta meg, aki ma Hollywood első motion capture színésze. Többek között ő jelenítette meg Gollam-ot, King Kong-ot és Caesar-t. Első rendezésében pedig igazán impozáns színészi stábot irányíthat. Christian Bale és Cate Blanchett mellett most mindenki kedvenc Sherlock Holmes-ja, Benedict Cumberbatch is leszerződött a projektre, méghozzá Shere Khan szerepére!

benedict_cumberbatch_dzusngel_konyve_sirhan

Egyelőre nem hozták még nyilvánosságra, hogy CGI-jal vagy motion capture alkalmazásával viszik vászonra az ádáz tigrist, ám Andy Serkis-t ismerve utóbbira tippelnék, amihez Benedict Cumberbatch is kiválóan tudna asszisztálni, lévén, hogy Smaug-nak, a hatalmas, tűzokádó sárkánynak is ő kölcsönözte a mozgását és a hangját.

Egyelőre annyi biztos, hogy a sztárparádét felsorakoztató meseadaptáció, a Jungle Book: Origins 2016. október 21-én érkezhet a mozikba.

Megosztás facebookon