asdf

Benedict Cumberbatch továbbra is nyomozni fog

Avagy végre hivatalosan is bejelentették, hogy a népszerű brit sorozat, a Sherlock megkapta a negyedik szezonra szóló berendelését. Csak sajnos megint nagyon sokáig kell várnunk az új évad premierjére.

Ez a sajnálatos jelenség nem újkeletű a sorozat történetében, mert már a zseniális második évad után is kínzóan sokáig kellett várnunk a harmadik évad premierjére. Ez most sincs másképp és ennek a magyarázata a két főszereplő foglalkoztatottságában rejlik. A modernkori Sherlock Holmes-t Benedict Cumberbatch alakítja zseniálisan, akit ezután a szerep után fedezett fel Hollywood. Sorra kapja a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket. Főgonoszt alakíthatott J.J. Abrams filmjében, a Star Trek – Sötétségben, emellett Benedict Cumberbatch adta a mozgását és a hangját Középfölde legnagyobb sárkányának a Hobbit: Smaug pusztaságában. Ráadásul még esélyes Doktor Strange szerepére is. Jelenleg a főszereplésében készülő The Imitation Game c. film vár bemutatásra.

A barátját és a társát alakító Martin Freeman a Hobbit: Az öt sereg csatája c. film promóciós körútjával van elfoglalva, mellette még a Fargo c. sorozatban és színdarabokban is játszik.

sherlock4evad

Ilyen zsúfolt naptár mellett pedig nem könnyű megszervezni egy újabb szezon forgatási munkálatait, még akkor sem, ha egy-egy évad sajnos csak három másfél órás epizódból tevődik össze.

Szerencsére a Sherlock készítője, Steven Moffat mellett a két főszereplő is nagyon elkötelezett a sorozat iránt, ezért még a zsúfolt időbeosztás mellett is találtak alkalmat arra, hogy tető alá hozzák a Sherlock negyedik szezonját. A forgatások 2015-ben kezdődnek meg, egyelőre konkrét dátum nincs, hogy mikor fogják bemutatni a nyitó epizódot. Plusz jó hír még, hogy az évad mellett még egy különkiadású rész is elfog készülni. 

Megosztás facebookon