asdf

A Prometheus írója foghatja majd Doctor Strange varázskezeit

Mostanság egyre több és több gond lép fel a tervezett Marvel-projektekkel kapcsolatban. Nem rég a Hangya élén történt változás – Edgar Wright dobbantott a rendezői székből-, most pedig a Marvel varázslójának forgatókönyvével kapcsolatban merülhettek fel problémák, ugyanis a stúdió új író után nézett.

Egészen pontosan az Alien-filmsorozat előzményének számító Prometheus egyik forgatókönyvírójára, Jon Spaihts-ra esett a választás, aki korábban A legsötétebb óra című - finoman szólva is nagyon közepes -  horrorfilm scriptjét vette papírra. A változtatás oka az lehet, hogy a stúdió fejeseinek nem nyerte el maradéktalanul a tetszését az a forgatókönyv, amelyet a Szahara című film írópárosa, Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer írt a Doctor Strange-hez.

doctorstrange_ujiro

Forgatókönyvírók most már dögivel hemzsegnek a szuperhősfilm körül, viszont a főszereplőt még mindig nem sikerült megtalálniuk. Bár annyi haladás már történt az ügyben, hogy a lehetséges jelöltekből álló hosszú listáját végre sikerült három névre szűkíteniük. Már csak Tom Hardy, Jared Leto és Benedict Cumberbatch maradt versenyben a Marvel nagy varázslójának a szerepéért. Személy szerint abban bízom, hogy az utóbbi fogja megkapni, mert a brit Sherlock c. sorozat óta hatalmas potenciált látok benne.

A Doctor Strange című képregényfilm majd a Marvel III. fázisában kaphat helyet, ám a pontos premier dátum még nem ismert.

Megosztás facebookon