asdf

Már keresik a Doctor Strange rendezőjét

  • Szerző: P. Kristóf
Múlt hónapban adtuk hírül, hogy Johnny Depp alakíthatja majd Doktor Strange karakterét a Marvel újabb szuperhősös filmjében. A projekt sok évnyi halogatás után végre halad, most már rendezőt keresnek a produkcióhoz.

A Marvel végre elkezdett rendezőt keresni a régóta ígért Doktor Strange filmhez. A Hollywood Reporter értesülései szerint eddig négy filmest hívtak be megbeszélésre. Az első Mark Andrews, aki a Disney 2012-es, Merida, a bátor című rajzfilmjével debütált, de a jelöltek listáján van az Eleven testek direktora, Jonathan Levine, az egy Veszedelmes viszonyt jegyző Nikolaj Arcel és az idén a Welcome to Yesterday című sci-fivel bemutatkozó Dean Israelite is. 

Doktor Strange

A Marvel rajtuk kívül még Jon Aibel-t és Glenn Berger-t is behívta, de ők csupán a forgatókönyv megírásában érdekeltek. A Marvel elnöke, Kevin Feige annyit nyilatkozott, hogy Doktor Strange története az egyik legnehezebb mind közül, mert teljesen eltérő társaitól. 

A film premierjét egyelőre még nem tűzték ki, de a Marvel három dátumot is lefoglalt, melyekhez még nem tartozik film, így könnyen elképzelhető, hogy 2016-ban május 6-án, vagy július 8-án, esetleg 2017. május 5-én debütál majd a mágikus szuperhős a vásznon.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon